Wie zijn wij

 

Wij zijn Senna Driessen en Daphne Wollaert en we werken sinds april 2009 samen in deze praktijk.

Daphne Wollaert

Ik ben mijn carrière begonnen in het Barbaraziekenhuis in Geleen, alwaar ik de opleiding tot verpleegkundige heb gevolgd. Na een aantal jaren gewerkt te hebben, ben ik naar Sittard naar de afdeling gynaecologie/kraam/verloskamers gegaan. Daar heb ik 9 jaar gewerkt en de specialisatieopleiding gevolgd. In 2001 besloot ik om verloskundige te worden. Hiervoor ben ik naar Londen verhuisd, en heb daar mijn verloskundige opleiding (BSc) gedaan. Na de opleiding heb ik er nog een jaar gewerkt. Nadat ik teruggekomen ben naar Nederland, heb ik op diverse plaatsen waargenomen door het hele land, en heb ik ook weer een dik jaar in het ziekenhuis van Sittard gewerkt.

Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen in de natuur, en zingen.

Senna Driessen

Hallo! Ik ben Senna Driessen, geboren en getogen in Munstergeleen. Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd aan de Academie voor verloskunde in Maastricht. Na mijn afstuderen heb ik een aantal diensten in deze praktijk waargenomen en uiteindelijk mocht ik samen met Daphne de praktijk gaan runnen. Ik ben heel blij dat ik dit mooie beroep mag uitvoeren in een voor mij ideale praktijk, namelijk kleinschalig waardoor er intensief contact met de zwangere en haar partner mogelijk is en er op die manier een goede vertrouwensband tijdens de zwangerschap kan worden opgebouwd. In mijn vrije tijd doe ik aan atletiek, wandel ik graag en vind ik het leuk om af en toe creatief bezig te zijn.


Het unieke van de praktijk is dat we door de kleinschaligheid ervan een band kunnen opbouwen met jullie als aanstaande ouders; essentieel voor waarschijnlijk één van de mooiste, spannendste en meest bijzondere periode uit jullie leven!